Underbar tid

Vilka fantastiska dagar. I torsdags den 27 september åkte jag och Tryggve till Göteborg. Vi mellanlandade i Jönköping där vi besökte både IKEA och A6-center. Och vad vi handlade, oj oj oj. Nämen, vi handlade lite presenter till de härliga människorna i götet, och sen handlade jag lite presenter till Tryggis eftersom han hade födelsedag i lördags, den 29 september. Grattis! I present av mig fick han en skjorta, två linnen och ett "presentkort" på en god parfym som jag har tänkt hitta i Australien. Värt att nämna är att jag blev otroligt kär i en tavlaGallerix, som jag bara var tvungen att köpa. Kommer passa utmärkt i vår lägenhet sen. Efter hela eftermiddagen i Jönköping var det dags att sätta sig i bilen till härliga Göteborg, som jag bara blir mer och mer förälskad i. På torsdagskvällen åt vi middag tillsammans med Tryggves mamma Anne-Marie och Bosse.
Vid middagstid på fredagen tog vi en skön promenad i skogen i Björnås. Såg en huggorm (!) Sen tillbringade vi nästa hela efetrmiddagen med att få reda på vart budföretaget TNT har kört min iPod. Att man ska behöva fixa allt själv alltså. Tack Petter, du är en ängel. Sen när vi hade fixat allt, tog vi bilen in till Göteborg, närmare bestämt Hisingen hem till Jezper. Sen tog vi tre en taxi ner till Järntorget, där på en fantastisk indisk restaurang satt Tommie, Helena, Gunnar och Sanna och väntade på oss. Vi tillbringade några timmar på den indiska restaurangen, samtidigt som vi avnjöt en ypperligt god måltid. Mina ögon har öppnats för indisk mat. Sen tog vi en promenad till en klassisk vin restaurang, där jag och Jessica smakade på ett väldigt gott och smakrikt rosévin. Jessica är Jezpers flickvän, värt att notera. Sen splittrade vi på oss. De övriga förutom jag, Tryggve, Jezper och Jessica begav sig hemåt. Vi andra tappra fyra höll ut en stund till och tillbringade den tiden på Burger King. Sen tog vi varsin taxi hem åt varsit hem. Tryggve och jag sov på Hisingen.
Lördagsförmiddagen sprang Tryggve och jag runt på Nordstan för att hitta den sista presenten, plus att vi hann framkalla några kort. Sen åkte vi hem till Björnås där det skulle bli kalas för hela slanten. Fick denna gång även träffa Tryggves pappa. Trivs bra bland hans familj och vi hade en trevlig dag ute i skogen utanför Floda.
Tidigt på söndagsmorgonen gav vi oss av hemåt, för då vankades det kalas hemma i Vimmerby istället. Var en blandad tillställning med skratt och gråt. Känns lite vemodigt att man inte ska träffa alla nu på ett halvår, men tiden går säkert fort.
Det var fyra väldigt intensiva dagar, men dock så fantastiskt minnersvärda.

Nu är vi full uppe i packande, nedladdninga av musik, småärenden, vaccination och Gud vet allt. Bara 4 dagar kvar nu. Weee....

Just enjoy.








Ta hand om er, för jag tar hand om alla fantastiska dagar.