Äntligen

Ska alldeles strax gå hem efter en tuff dag på jobbet. Vaknade idag upp med en dunderförkylning, mår inte alls bra. Snorig, tung i huvudet, frusen och trött. Får, med tårar i ögonen, hoppa över träningen tyvärr. Måste tänka på att jag ska orka jobba hela veckan.
Ser nu fram emot en myskväll framför tv:n i en underbar säng...

Ta hand om er, och snyt er.

PeachDream

4 cl Absolut Apeach
2 cl Licor 43

       Mjölk
       Persikoskiva

Skakad.

Låt det smaka.


Kärlek

Nä, jag har verkligen inte glömt honom. Och ja, jag saknar honom. Och jag älskar honom fortfarande och jag kommer aldrig glömma honom. Och jag kommer alltid sakna och älska honom. Han är något alldeles speciellt för mig och kommer alltid vara.

Han var min första och största kärlek.


Agnes

Agnes

Underbarast, sötast, skönast och helt fantastisk. Min älskade lilla brorsdotter, Agnes Henny Linnéa Söderholm. Hon kom till denna mysiga värld 7 april-06, en nästan helt vanlig Fredag. Hon är väldigt speciell, och jag ser fram emot att se henne växa upp i denna mysiga värld. Jag hoppas på att kunna vara en bra förebild för henne. Men jag vet mycket säkert att hon har de två bästa förebilderna redan, mamma och pappa.
Vad skulle man göra utan sina föräldrar? Tvivlar inte på att man underskattar sina föräldrar. De ställer  alltid upp för en i vått och torrt, och vad som än händer älskar de en över allt annat i världen.
- Jag älskar er, mamma och pappa.

Blev ett lite kärleksfullt och kanske till och med tårögt inlägg idag. Men man måste vara lite känslosam ibland...man är ju faktiskt som person fylld med känslor. Underbara känslor. Söta känslor. Sköna känslor. Fantastiska känslor.

Ta hand om er, och ta framförallt hand om varandra.

Vad händer...

Ingen vet, allra minst jag vad det är som händer. Allt känns bara så bra.
Har varit en tuff höst, och ser nu fram emot en fantastisk vår...vad den nu har att erbjuda är det ingen som vet, allra minst jag...
Helgen har varit undehållande, stressig och mysig. Som en Gott och Blandat-påse nästan. Vill tacka Ammelie för en otroligt trevlig kväll i fredags med mycket skratt. Kan nog se framför mig ytterligare en likadan kväll i framtiden där Anna-Lena, Am-Marie och Els-Marie bara njuter av tillvaron. Go girls!
Nu väntar en vecka fylld med jobb. Jobbar samtliga dagar denna veckan, inklusive helgen. Inte lika underhållande, men defenetivt stressigt och inte det minsta mysigt som denna helg...

Dagens citat:
Slutet på början.

Zzzzz...

otroligt trött. Vet inte vad det är med mig, men jag är så grymt trött hela tiden. Kanske inte så konstigt när klockan är 07.11, och man redan har jobbat i drygt en timme. Väntar nu på att timmarna ska gå, så man får åka hem till en välförtjänt sovstund. Men som tur är så är det Fredag idag, veckans favorit. Morgondagen ska bli spännade...om det nu blir så som man hoppas på.
Trivs med min tillvaro just nu, förutom denna ständiga trötthet. Men varför sova, när man kan leva?

Lever på det fantastiska citatet:

"Möjligheterna är oändliga, och det är bara du som sätter gränserna."


Fikastund

Nästan tre timmar satt vi där, på Nisse´s, Ammelie och jag. Trevligt. Lite kaffe, till och med nacho tallrik, och en massa snack. Vimmerby, denna speciella stad. Slutar aldrig förvånas. Men det är alltid härligt att ta en fika med en kär vän.
Har precis varit och tränat, väntar nu på att Mia och jag ska gå en promenad. Mysigt.
Resten av veckan består av jobb och åter jobb. Men man är lycklig ändå.
Fredagen blir en tuff dag. Jobba åtta timmar, gå ut och äta, gå på innebandy, festa lite och sova. Finns det fler än 24 timmar på fredag måntro...?

Ta hand om er.

Kalas

Kalas

Igår var det Mias tur att fylla år, dock bara 19 år. Men tiden går fort och snart är du där med gumman. En mycket mysig tillställning, och till och med tårta stod med på schemat. Tack Mia. Självklart var Kvarteret Skatan med i bakgrunden, vilket går att beskåda på bilden ovan. Trevliga människor det där.
Kvällen avslutades på, ett mer och mer folktomt, Harrys. Men vad gör det när man är kanon och skuttar omkring som Tiger i Nalle Puh. Sammantaget var det en underbar kväll, med samtal från fjärran väster; nämligen vårt kära Göteborg.
Men som sagt. "Det är bara och le och vara lite nyckfull"

Ta hand om er.

Tsunami - efter vågen

Otäckt, skrämmande och orimligt. Hur kunde det ske? Har precis sett första delen av Tsunami - efter vågen.
Just Tsunamikatastrofen -04 har för mig väckt starka känslor, inte bara för att det drabbade några av de som jag kände utan även för att det är sådan enorm naturkatstrof. Att vi människor egentligen är helt chanslösa mot naturens krafter. Att vi aldrig kan förutse vad som kan hända. En våg väller in över bland annat Thailands kust, och ödeläger inte bara stränder, hotell, restauranger och hus utan även tusentals människors liv.
Som åskådare, som inte var närvarande när vågen kom, tror jag det kan vara svårt att inse hur denna våg  kunde ödelägga så många människors liv. Jag själv är en åskådare, jag var inte där, jag såg aldrig när vågen välde in och jag kommer aldrig förstå den känslan som infann sig hos alla de tusentals människor som stod där på stranden. Men det spelar ingen roll om man var åskådare eller om man var en av de där tusentals människorna på stranden. Ingen av oss kommer någonsin förstå vad som hände, och ingen av oss kommer någonsin kunna glömma det där klockslaget ; 10.31 den 26:e december 2004 då vågen välde in över Khao Lak, Thailand.

För att hedra tsunamins offer var jag med och tände ett ljus på aftonbladet.se för ett år sedan, ett år efter katastrofen. Ett ljus som aldrig slocknar...
www.aftonbladet.se/vss/special/namnlistor/asienkatastrofen/visa/0,5798,258,00.html

Barndomsvän

Hur kommer det sig att dessa vänner från barndomen alltid finns kvar i ens hjärta?
En av dom skrev en gång till mig;

Ibland vill jag skänka dig mitt liv,
bara för att jag litar så mycket på dig
och vet att du kan ta bättre hand om det än vad jag kan.
Vi har överlevt mycket tillsammans,
och jag vet inte vad jag ska kalla det vi har;
vänskap, systraskap eller kanske bara kärlek
i dess renaste form?
Utan några ord alls talar du om för mig
att vänskap är det viktigaste,
att kärleken övervinner allt
och att livet är värt att leva.

Jag kommer aldrig glömma henne. Du finns i mitt hjärta för alltid.


Work Work

Ännu en trevlig dag på jobbet, Hotell Ronja. Känner mig lite sliten idag...tror att jag har en förkylning på gång. Planer för kvällen är att gå och träna, sedan duscha och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Välbehövligt.
Hoppas att min kvällskurs i webbdesign sätter fart snart, är otroligt inspirerad och taggad.
Nä, nu ska jag även göra lite nytta i mitt liv.

Ta hand om er.


Beccas 20-årsdag

Beccas 20-årsdag

Jag och Becca under hennes fantastiska 20-årsdag. Var en riktigt trevlig kväll med god mat, förträfflig dricka och underbara vänner. Nu har lilla flickan blivit stor och kan numera inhandla sina bravader själv. En grymt bra egenskap. Snart är det min tur och tiden går otroligt fort, så snart är vi där igen tjejer.

Ha en underbar dag och ta hand om er.

Tryggve och jag


Tryggve och jag

Ett nyår man sent kommer glömma, en underbar kille man aldrig kommer glömma.

2007

"Det finns risker med allt man gör, men man riskerar mer genom att inte göra någonting"

Ett citat av Shirley Williams. Ett citat som kommer finnas i mina tankar en stor del av det nya året 2007. Ett år som har börjat betydligt bättre än jag någonsin hade kunnat tänka mig. Kan nu inte göra något annat än att lägga ansvaret hos ödet och hoppas på att det fortsätter så.
Har lite planer för min framtid, men inget jag törs avslöja riktigt än. Det enda jag kan avslöja är att det stämmer otroligt bra in på citatet ovan...