Uppdatering av mitt liv

Eftersom det är drygt ett halvår sedan jag skrev något i min blogg har det förstås hänt en hel del...med tanke på att de senaste månaderna har varit otroligt händelserika på alla möjliga sätt och vis.

Just för tillfället befinner jag mig på Gotland där jag ska tillbringa resten av sommaren. Jag ska jobba på förskolan på Fårö, och förmodligen uppleva en av de bästa somrarna någonsin. Är otroligt skönt att vara någon helt annanstans under en sommar och bara få vara. Klart man saknar alla sina nära och kära hemma, men som alla andra somrar [och denna sommar är nog inget undantag] så går nog tiden oerhört fort och det faller snart höstlöv på marken.

Jag är inte sambo längre [om man inte räknar med Bondi]. Ibland måste man bortse från allt det underbara man har haft och dessvärre göra det som känns rätt. Det är sorgligt, men känns ändå rätt. Men Du vet att Du betyder otroligt mycket för mig, och det kommer Du alltid att göra.

En av de största händelserna under denna tiden är att jag har köpt mig en bostadsrätt i Kalmar. Så nu är jag fast där för ett tag...nä, men har ju trots allt 2,5 år kvar på min fantastiska utbildning och sen vet man aldrig vad som händer... Det känns otroligt kul och bra, men tror inte jag har förstått det riktigt än. Går nog upp för mig när jag återvänder till Kalmar och den nya lägenheten i slutet av augusti.

Vill avsluta inlägget med att jag är otroligt lycklig och Du vet varför...

Dagens citat

I´d rather be with you. Say you want the same thing too.